Korábban Király Gábor és Predrag Bosnjak két-két évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését, péntek délután pedig újabb két alapember, Stef Wils és Halmosi Péter írta alá kontraktusát. Mindkét labdarúgó szerződése 2017. június 30-án jár le. A klubbal folytatott tárgyalások eredményre vezettek: a belga védő 2018. június 30-ig, a csapatkapitány pedig 2019. június 30-ig kötelezte el magát a Haladáshoz.

A 34 esztendős Stef Wils 60 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, két gólt szerzett, míg a 37 éves Halmosi Péter 363 elsőosztályú bajnokin 57 találatig jutott.

– Nagyon boldog vagyok, hogy újabb egy évig a Haladásban futballozhatok, ráadásul így legalább tiszta fejjel, nyugodtan mehetek el nyaralni – mondta Stef Wils. – Hiszem és remélem, hogy a klub és jómagam is jól jártunk a szerződéshosszabbítással. Örülök, hogy ősztől az új stadionban futballozhatok, természetesen minél jobb eredményt szeretnék elérni a csapattal. Egyelőre a klub javaslatára egy esztendőben állapodtunk meg, de amúgyis most csak erre a bajnokságra koncentrálok, aztán utána meglátjuk, mit hoz a jövő.