Filozófiánk

Világos jövőkép

A STYL Ruhagyár új tulajdonosai világos jövőképet festettek a vállalatnak. A jövőbeli feladatok fókuszában a kiváló szerviz és a vevőkkel történő partneri együttműködés áll. Más piacokkal összehasonlítva Magyarországon relatív magas a bérköltség, emiatt az egyszerű bérmunka többé már nem tűnik versenyképesnek. A STYL Ruhagyár emiatt a jövőben teljes körű szolgáltatóként kívánja magát pozícionálni. A termékfejlesztéstől kezdődően a mintagyártáson át egészen a teljes anyagos gyártás lebonyolításáig terjed a vállalat ajánlati struktúrája. Alapanyag- és kellékraktározás a vevőink számára, továbbá a készáru tárolása szintén a lehetséges együttműködés formáját képezhetik. STYL Ruhagyár ügyfeleinek nyújtott ezen szervizszolgáltatások mellett a termékek magas minősége is jelentős érv. Szemitradicionális kidolgozás, méretes és kisszériás gyártás mind férfi, mind női területen, a vevők saját piacának közelsége, az üzletek EU-n belül történő lebonyolítása szintén további érvek, melyek a termelési költségek normál ár-összehasonlítása során a STYL Ruhagyár mellett szólnak. A megváltozott piaci igényeknek – például a rugalmasság és gyorsaság – a vállalat megváltoztatott eljárásokkal és gyártási struktúrával képes megfelelni.

2020-ban indított értékesítési hálózat fejlesztésnek köszönhetően újra megjelenő STYL ruhamárka kollekció és a partnerek számára kínált országos értékesítési és logisztikai lánc pedig direkt kis és nagykereskedelmi elérést biztosít, amellyel új lehetőségek és piacok jelennek meg a gyártáson túl.
Ismerje meg Ön is a Styl Ruhagyár tradicionális értékeiből és a modern textilipari megoldások összeolvadásából kialakult új vállalatunkat!
elvalsztas