styl-ruhagyar-cimke
styl-ruhagyar-cimke

Köszöntő

A Styl Ruhagyár tradicionális magyar cégként, az elmúlt évtizedekben számos nemzetközi márka beszállítójaként, a világ minden pontján megtalálhatóak voltak az általa gyártott termékek, több százezer minőségi ruhaipari termék került le a szalagjairól. A ruhaipar fejlődésével, illetve európai hanyatlásával a STYL számára is új válaszokat kellett adni az új piaci kihívásokra. 2019-ben érkező új tulajdonosi kör és vezetés megújult szemléletet és dinamikus változást hoztak a gyár életében. A szükséges átalakításoknak köszönhetően növekvő hatékonyság, motiváltabb munkaerő és új termékcsoportok jelentek meg.

A Styl Ruhagyár a nagy darabszámú és kisszériás gyártáson át méretes gyártással is foglalkozik, mind férfi, mind női területen. Teljes körű szolgáltatóként van jelen a piacon, a modellfejlesztéstől kezdődően a mintagyártáson át egészen a teljes anyagos gyártás lebonyolításáig terjed a vállalat ajánlati struktúrája. Minden olyan eszköz rendelkezésünkre áll amelyet a korszerű, rugalmas vevőkiszolgálás megkíván. A jövőbeli feladatok fókuszában a kiváló szerviz és a vevőkkel történő partneri együttműködés áll, amit teljes körű szolgáltatóként, a régi-új partnereinknek megbizonyosodhatnak, arról, hogy a Styl név mit sem kopott az idők folyamán.

megújulási stratégiánk

  • A Styl Ruhagyár számára a stratégia alapja az átállás a magasabb hozzá adott értékű termékek gyártására, amelyeknél a versenyképesség fő meghatározója a felhasználó számára a komplex megoldás nyújtása, valamint a vevő igényeit kielégítő tulajdonság magas szintje.
  • A versenyképesség növelésének másik területe a hatékonyság emelése, valamint az európai termékláncokba való bekapcsolódás, azon termékek esetében ahol a távolkeleti gyártás nem alternatíva az idő, minőség vagy mennyiség miatt.
  • A belföldi piacon történő megjelenés fontos eleme a Styl márka újraépítése és a saját bolthálózat illetve partnerhálózat széleskörű kiépítése, amelyben a gyár által készített termékek magasabb haszon kulccsal értékesíthetőek. Az értékesítési hálózatot nemzetközi partnereink számára is elérhetővé tesszük, így a gyártás mellett, a magyar piacon történő értékesítés és logisztika is a szolgáltatásunk része lehet.
  • Intézményes és vállalati megrendelőink számára új termék csoportokat dolgoztunk ki, így formaruha, egyenruha és munkaruhák esetében is versenybe kíván szállni a Styl.
Ismerje meg Ön is a Styl Ruhagyár tradicionális értékeiből és a modern textilipari megoldások összeolvadásából kialakult új vállalatunkat!