A Múlt

1952
A magyar állam 15 szabó kisiparosának összevonásával megalapította a „Női Ruházati Vállalatot„. Az üzem célja az állami üzleteknek történő termelés – mint minden más gyár esetében Kelet-Európában, ahol az anyagokat és kellékeket a vevők rendelték. Az alapítást követően a férfi felsőruházati termékek gyártása is megkezdődött.
1960
Vasváron újabb üzemet hoztak létre a női felsőruházati termékek gyártására.
1967
A vállalat felvette a Styl Ruházati Vállalat nevet. Körmenden új gyártóüzemet hoztak létre.
1970
Új üzemépületet rendeztek be Szombathelyen az emelkedő keleti piaci igények kielégítése érdekében.
1973
A vasvári gyár bővítése és átköltözés az új székhelyre. A szombathelyi gyárat ismét kibővítik. A férfi felsőruházati termékek adják a termelés legnagyobb részét.
1988
Ötéves bérmunka-keretszerződés aláírása a Bäumler céggel, amelynek ez évi vásárlása 84,3 mFt.
1989
A Styl és a Bäumler cég közötti szoros együttműködésen alapuló kedvezményes kamatozású bajor tartományi hitelből és a külföldi tőkebefizetésekből új zakó gyártó gépsor került átadásra. Október 1-jén a Styl Részvénytársasággá alakult 481 millió forintos alaptőkével. A Bäumler cég a legnagyobb részesedéssel bíró alapító.
1990
A szombathelyi üzemépület közel egyharmadával került megnagyobbításra és nagy összegű gépberuházás is történt. Az angol Maitland cég részvényessé válásával az alaptőke 500 millió Ft-ra emelkedik. Az össztermelés 84,4%-a Nyugat-Európába és az USA-ba készül.
1991
Valamennyi telephely földtulajdona bejegyzésre került a Társaság javára a privatizáció során, megtörtént a Styl Ruhagyár Rt. tőzsdei bevezetése.

A jelen

2003
A nehéz piaci helyzet miatt a vasvári és körmendi üzemek bezárásra kerültek és a termelés Szombathelyen koncentrálódott.
2005
A többségi részvényes Bäumler cég pénzügyi helyzete és az összpiac további visszaesése.
2009
Új, piacképes vevőket kellett megnyerni és általuk a termelés további folytatását biztosítani a Styl-ben.
2015
Különböző stratégiai befektetők és Szombathely Önkormányzata megvásárolta a Styl Rt. vagyonát. 2015. június 1-jétől a Társaság új néven, Styl Fashion Kft-ként tevékenykedik. Az új tulajdonos erőteljes beruházási programot hajt végre a géppark felújítása, az IT-állomány fejlesztése, az ingatlanok felújítása és a dolgozók intenzív képzése tekintetében.
2017
Ismét nehéz helyzetbe került a Styl Fashion Kft. gazdálkodása, miután kiderült, hogy az állami és önkormányzati mentőövet kapott cég az előző évben jelentős veszteséget halmozott fel.
2019
Radics Tibor és fia a korábbi német tulajdonostól megvásárolta a Styl hetven százalékos tulajdonrészét, és azonnal elkezdték a cég helyzetének rendezését.